Deze Jongen Droeg Een Gewaagde Jurk Naar De Begrafenis Van Zijn Vriend. De Reden Waarom Zal Je Choqueren.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Voordat de Britse soldaat Kevin Elliot naar Afghanistan uitgezonden werd, maakte hij een afspraak met zijn beste vriend Barry Delaney. De afspraak hield in dat mocht hij ooit sneuvelen in de oorlog, Deleney in de allerlelijkste jurk die hij kon vinden naar zijn begrafenis moest komen. Toen hij inmiddels in Afghanistan zat voor de operatie, hielden Elliot en Delaney contact, ook al spraken ze elkaar zelden en zagen ze elkaar bijna nooit. Hun vriendschap bleef hecht. Maar helaas werd de afspraak na drie jaar toch werkelijkheid, want soldaat Elliot overleed in een vuurgevecht in Afghanistan.

begrafenisjurk

Voor de begrafenis trok Delaney een afschuwelijke gele jurk aan met neon-roze sokken, schonk hij Elliot’s favoriete drankje in en gaf een toast op zijn beste vriend.

begrafenisjurk-1

Vrienden en familie van Elliot wisten van het pact en respecteerden Delaney’s beslissing. Een prachtig laatste gebaar voor zijn beste vriend.

begrafenisjurk-2

Dit verhaal heeft ons allemaal geraakt. Wat een prachtig laatste gebaar dat deze beste vriend maakte naar zijn overleden vriend.