Kleine Jongen Vraagt Om Een Knuffel. De Reactie Van De Kip? Dit Had Ik Nooit Verwacht!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wie zegt dat een hond de beste vriend van de mens is, heeft waarschijnlijk nog nooit Love Bird ontmoet! Deze schattige kip heeft zoveel liefde voor zijn menselijke vriend en is niet bang om het te laten zien. De familie Brumley zette een video online van hun 6-jarige zoontje Mason en zijn kip, die hij al heeft sinds dat het een kuiken is. Mason en Love Bird zijn beste vrienden. Het is prachtig om ongewone vriendschappen tussen mens en dier te zien — zoals de vriendschap tussen Joshua en zijn hond Toby, een video die we een tijdje terug hadden geplaatst.

kip

Mason maakte kennis met de kip in 2011 toen ze werd uitgebroed als onderdeel van een project in de klas waarin Mason zat. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Ze begroet hem zelfs met een knuffel als hij thuiskomt van school. Maar nadat Mason een ander kapsel kreeg, vroeg zijn familie zich af hoe de kip zou reageren. Zou ze hem nog herkennen? Ze besloten hun camera erbij te pakken en het moment vast te leggen.

De video heet “Is it really you?” wat “Ben jij het echt?” betekent; een titel die perfect past bij het moment. Mason strekt zijn armen uit en vraagt op die manier om een knuffel. Maar weet hij die ook te krijgen? We zullen het nog niet verklappen. Bekijk hieronder de video. Als deze video een glimlach op je gezicht heeft getoverd, vergeet hem dan niet te delen met iedereen die je kent op Facebook.