Deze Jongen Geeft Zijn Paard Een Kus. De Reactie Van Het Paard? Sensationeel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is altijd een bijzondere ervaring wanneer het dier waar je zoveel om geeft iets liefs doet zodat je weet dat het gevoel wederzijds is. Wanneer je denkt aan de liefde tussen mensen en dieren, dan denk je al snel aan dieren zoals honden en katten. Vaak zijn zij degene die ons zoveel liefde geven wanneer we dat het hardst nodig hebben. Daarom is het een extra bijzondere verrassing als een paard zo’n liefdesgebaar laat zien – iets wat je misschien niet snel zou verwachten.

paard

Paarden hebben niet alleen een goede band met hun ruiters, hun empathische houding kan er ook voor zorgen dat ze in staat zijn om mensen met een trauma of posttraumatische stressstoornis (PTSS) te ondersteunen, evenals mensen met speciale fysiotherapeutische behoeften. Wat zijn het toch geweldige dieren!

In de onderstaande video zie je een man die zijn paard een kus op zijn wang geeft, maar wat het paard vervolgens doet? We gaan het nog niet verklappen, maar ik kan je nu al garanderen dat dit de schattigste en meest liefdevolle video is die je vandaag zal zien! De video is kort, maar deze tien seconden zijn precies genoeg om deze hechte band tussen paard en mens te laten zien.

Wat vind jij van dit gebaar? Heb jij zelf een paard dat dit soort dingen doet, of misschien een ander huisdier dat goed laat merken dat hij of zij van je houdt? Laat het ons weten, we zijn benieuwd!