Ze Is Nog Maar 11, Maar Wanneer Ze DIT Doet Weten De Juryleden Niet Wat Ze Horen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Asanda Jelize beschikt over alle eigenschappen van een echte popster. Ze heeft een schattige uitstraling, krachtige stem, en het belangrijkste: ze weet precies hoe ze zich moet gedragen op het podium. Haar charisma en houding zorgen ervoor dat ze alle ogen op zich gericht weet te krijgen. Ze is nog maar 11 jaar oud maar beschikt nu al over een zeldzame dosis talent en zelfvertrouwen. Zodra de muziek start bewijst ze dat ze tot de groten der aarde behoort. Het publiek is zeer onder de indruk van haar prestatie, maar de uitdrukkingen op de gezichten van de juryleden zeggen alles.

optreden

Het altijd strenge jurylid Simon Cowell kon haar charme niet weerstaan en vertelt dat hij haar glimlach ‘de beste die hij ooit heeft gezien’ vindt.

Asanda schopte het tot de finale van het zevende seizoen van Britain’s Got Talent, maar ook al won ze niet, ze heeft toch een platencontract in de wacht weten te slepen met de hulp van Simon. Sinds haar optreden is ze zelfs in gesprek geweest met Disney voor potentiële filmrollen.

Ik gun haar het allerbeste en hoop dat ze nog vele jaren in de spotlight mag staan. Wat vind jij van haar optreden?