Hij kijkt naar een oude jeugdfoto. Maar dan ziet hij plotseling DIT op de achtergrond. GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Nick Wheeler en Aimee Maiden een paar weken voordat zij zouden gaan trouwen in een fotoalbum aan het rondbladeren waren, zagen ze iets wat ze nooit hadden verwacht.

Op één van de foto’s poseert Nick op jonge leeftijd voor een groot zandschip dat hij en zijn broertjes en zusje samen hadden gebouwd. Maar kun je raden wie er op slechts enkele meters afstand op de achtergrond staat? Zijn toekomstige vrouw Aimee! Ze was precies op dat moment ook zandkastelen aan het bouwen met haar familie, niet wetende dat haar toekomstige echtgenoot slechts een paar meter verderop aan het spelen was. Hoe groot is de kans? Deze foto is genomen in 1994 in Mousehole in Engeland, een kleine dorpje waar Aimee toen der tijd opgroeide.

foto

Dit dorp was erg populair bij lokale vakantiegangers. Aimee kwam vaak met haar familie op dit mooie strand. Het was echter puur toeval dat Nick en zijn familie hier op datzelfde moment ook waren. Nick en zijn familie woonden in Kent, iets meer dan 65 kilometer verderop. Hij was toevallig in Mousehole op vakantie. Als er iemand op die dag aan de twee kinderen verteld had dat op een dag met elkaar zouden trouwen, hadden ze waarschijnlijk gedacht dat die persoon gek was, en geef ze eens ongelijk! Wie had dit ooit kunnen voorspellen?

foto1

Dit moet wel voorbestemd zijn geweest. Vergeet dit bijzondere verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook!