Ze Begint Met Zingen, Maar Kijk Goed Naar Haar Jurk Wanneer De Camera Uitzoomt… Wow!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Zangeres en actrice Jennifer Lopez weet haar publiek altijd te imponeren, maar haar laatste optreden bij American Idol is niet iets wat je snel zult vergeten. Normaal gesproken is ze jurylid bij de show, en toen de op het podium stapte en begon te zingen, bewees ze maar weer waarom ze als geen ander advies kan geven aan aanstaande beroemdheden. Gek genoeg was haar prachtige stem niet eens het beste onderdeel van haar optreden, dat was namelijk haar jurk!

zang optreden

Toen ik haar jurk voor de eerste keer zag, viel mijn mond open. Dat ding is groot! Maar al snel genoeg zien we dat de grote jurk onderdeel is van iets veel groters, namelijk een ongelooflijke lichtshow. Ik heb veel verschillende jurken gezien, maar ik heb nog nooit een jurk gezien die gebruikt wordt als canvas om een prachtig kunstwerk mee te maken.

Maar natuurlijk draait het niet alleen om haar jurk, haar unieke stem past daarnaast perfect bij het optreden.

Ze zingt het nummer “Feel The Light,” dat te horen is in de film Home, gemaakt door Dreamworks. Haar optreden heeft ons allemaal herinnert aan het feit waarom ze zo’n superster is… maar ik denk dat de licht- en special effecten crew ook een staande ovatie verdient voor hun ongelooflijke medewerking aan zo’n creatief idee.

Ik hoop dat dit niet de laatste keer is dat we zoiets zien op het podium!