Je Pakt Je Koffer Al Je Hele Leven Verkeerd In — Met Deze Truc Past Er Veel Meer In!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ga je op reis? Dan wil je zo snel mogelijk genieten van je welverdiende vakantie. Pak daarom zorgvuldig je koffer in. Begin niet een paar uur voor vertrek met het inpakken. Je kunt er op rekenen dat je in de haast een aantal dingen vergeet. Minimaal een dag voor je vertrek beginnen is ons advies. Aangezien iedere luchtvaartmaatschappij een fortuin rekent voor de controle van bagage, kiezen steeds meer mensen ervoor om te reizen met handbagage en niks anders. Sommige artikelen en goederen zijn verboden om als handbagage in het vliegtuig mee te nemen. Deze mogen echter wel mee als ruimbagage in het vliegtuig.

koffer-inpakken

Er zit echter wel een limiet op hoe zwaar je handbagage mag wegen. Vanwege deze beperkingen is de kunst van slim inpakken noodzakelijker dan ooit tevoren. Zet je koffer thuis dus nog even op de weegschaal – alle luchtvaartmaatschappijen hanteren een maximum toegestaan gewicht voor reisbagage, veelal 20 of 23 kg. Meer meenemen mag maar dan betaal je een forse toeslag. Niet echt een leuk begin van je vakantie!

De methode die in deze video gebruikt wordt, uitgelegd door reisexperts van Travel Noire, laat zien hoe je een week aan kleding in je kleine koffer kunt stoppen. Dit doe je door gebruik te maken van deze unieke inpakmethode. Om kreuken te voorkomen is het beter om zware kleding onderop te leggen en lichtere kleding bovenop plus een goede tip die echt werkt; leg vloeipapier tussen de kledingstukken.

Dit is ongelooflijk handig voor de echte reisliefhebbers onder ons. Ik ga dit zeker proberen de volgende keer dat ik op het vliegtuig stap. Het beste aan deze vouwmethode is dat je kleding niet kreukt in de koffer. Vergeet alleen niet je kleding uit te vouwen wanneer je op de plaats van bestemming aankomt.