Nieuwe rage in Japan? Schaatsbaan vriest 5000 vissen in het ijs..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een schaatsbaan in Japan heeft 5000 vissen als versiering onder het ijs bevroren.

Zo lijkt het net of je over een schol vissen heen schaatst. De creatieve versiering valt echter helemaal niet goed in de smaak bij de bezoekers. Na enorm veel kritiek en woede van bezoekers was de schaatsbaan zelfs genoodzaakt om te sluiten. De schaatsbaan beweert dat de vissen al dood waren toen ze onder het ijs werden gevroren. Het waren volgens heb gewonen vissen van de markt die anders voor consumptie waren gebruikt.

vis-1

Een Facebook bericht van het pretpark waar de schaatsbaan onderdeel van is doet echter anders vermoeden. De dag voordat de schaatsbaan voor het eerst open ging plaatste het park een foto van de half bevroren vissen met de tekst: “ik v.. v.. verdrink.. st.. stik.” Toen dit bericht online verscheen stroomden de reacties binnen. Het park werd “verschrikkelijk”, “misdadig”, en “gevoelloos” genoemd. De bedenkers zouden volgens anderen geen ziel hebben.

vis-2

De management van het pretpart reageert op alle commotie door te zeggen dat ze de vissen niet levend hebben ingevroren en dat ze een educatieve bedoeling hadden met de ijsbaan.

vis-3

Het management is erg geschrokken van alle negatieve publiciteit en de reacties van bezoekers. Daarom is besloten de ijsbaan na 2 weken weer te sluiten. Via Facebook bieden ze hun excuus aan en beloven ze de vissen uit het ijs te verwijderen. Daar laten ze het niet bij. De dode vissen krijgen een gepaste religieuze ceremonie. Hiermee hopen ze het park weer in een goed daglicht te zetten.

vis-4

vis-5

vis-6

vis-7

Wat vindt jij van deze bijzondere ‘decoratie’? Laat het weten in de commends en deel dit berecht met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!