Deze Canadese Broers Maakten Dé Selfie Van Het Jaar. Als De Camera Uitzoomt, Begrijp Je Waarom!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wij bij Viralmundo hebben al een hoop selfies voorbij zien komen, maar die van de Canadese broers Michael and Neil Fletcher krijgt wat ons betreft de prijs voor selfie van het jaar.

Neil en Michael Fletcher uit Chelmsford, Ontario, Canada waren aan het jagen in het bos toen hun aandacht werd getrokken door een lichte beweging op de grond. Het was een dier dat gevangen zat in een val, maar het was niet zomaar een dier; het was een adelaar!

De broers aarzelden niet en besloten de roofvogel te bevrijden. Nadat ze de adelaar met hun jas hadden bedekt, konden ze de roofvogel eindelijk uit de val loshalen. Maar voordat ze het dier zijn vrijheid teruggaven, deden ze iets waar velen jaloers op zullen zijn: ze namen een selfie met de adelaar!

jagen in canada

ZIE OOK: Deze raaf zat urenlang te kraaien. Toen ze besefte waarom, gebeurde er iets bijzonders!

Ze wisten de hele redding op film vast te leggen en het is geweldig om het moment te zien waarop de adelaar zijn vrijheid weer tegemoet gaat. Bekijk hun opname hieronder en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook als je respect hebt voor deze twee broers!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!