Wereldberoemde actrice Shannen Doherty zend een hoopvol bericht de wereld in na foto’s van haar ‘eerste chemo dag’. Wat een inspiratie!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Actrice Shannen Doherty is allesbehalve verlegen geweest over haar strijd tegen borstkanker sinds ze in 2015 daarmee vastgesteld werd.

Ze is sinds die tijd ontzettend eerlijk geweest over de tol die het op haar lichaam geëist heeft. Ze post vaak foto’s op haar sociale media tijdens de behandelingen en chemotherapie.

Toen de kanker zich verspreidde wist ze dat de strijd nog lang niet gestreden was. Ondanks het slechte nieuws en de emotionele en fysieke pijn, heeft ze ontzettend veel steun gehad aan haar familie, vrienden en fans.

Maar haar laatste foto is misschien wel de meest tragische tot dusver. Je ziet op de foto dat ze chemotherapie ondergaat, en ziet er volledig verslagen uit. Toch zegt het onderschrift iets totaal anders. Scroll maar eens naar beneden om erachter te komen.

chemo1

Actrice Shannen Doherty is allesbehalve verlegen geweest over haar strijd tegen borstkanker sinds ze in 2015 daarmee vastgesteld werd.

chemo2

De actrice is duidelijk geweest over haar emoties. Er zijn goede en slechte dagen. Ook zijn er hele slechte dagen.

chemo3

In haar laatste hartverscheurende en eerlijke foto schrijft ze: De dag na mijn chemo is meestal niet zijn. Soms ben ik niet in staat om te eten of drinken. Soms wil ik geeneens nadenken over de volgende dag. Het voelt zo nu en dan alsof je het niet gaat halen. Geloof me, dat is tijdelijk. Ondanks dat bewegen zelfs moeilijk gaat, is het belangrijk om positief te blijven en door te gaan. Hoop is mogelijk. Mogelijkheden zijn mogelijk. Blijf moedig en sterk. Blijf positief.

chemo4

Ondanks dat Shannen er soms verslagen uitziet, krijgt ze ontzettend veel steun van alle kanten. Mede acteurs en actrices wensen haar sterkte toe in deze moeilijke tijd.

chemo5

Shannen is haar echtgenoot in het speciaal dankbaar. Ze vierden hun 5-jarig jubileum onlangs in Mexico, ondanks haar ziekte.

chemo6

Shannen’s moeder is ook een grote bron van inspiratie en kracht voor haar geweest. DEEL dit bericht als jij deze topper ook veel sterkte wenst!

DIT MOET JE ZIEN
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...