De juryleden zijn sceptisch als ze beweert dat ze gedachten kan lezen. Dan draait ze zich om en zegt DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Thommy Ten & Amélie van Tass zijn behalve een gelukkig getrouwd echtpaar ook professionele goochelaars en illusionisten.

Zij zijn mentalisten, en beoefenen een vorm van goochelkunst die volgens sommigen bovennatuurlijke elementen bevat. Mentalisten passen veel trucs toe, zoals gedachten lezen, psychokinese, voorspellingen, helderziendheid en gedachten beïnvloeding, en het paar gebruikt al deze trucs in hun act. Geen wonder ook dat het koppel immens populair is geworden over de jaren heen. Vorig jaar won het echtpaar het wereldkampioenschap Mentalisme. Dit jaar doen ze mee aan de talentenshow America’s Got Talent om hun gift met de wereld te delen. Zal het ze lukken de jury te betoveren met hun niet alledaagse talent?

gedachten

Thommy en Amélie hebben het zichzelf alles behalve makkelijk gemaakt. Ze besloten om een experiment ‘gedachten beïnvloeding’ te doen. De jury doet graag mee, en is stomverbaasd over de uitkomst van het experiment. Hoe krijgen ze dit voor elkaar?! De juryleden zijn in ieder geval niet de enige die onder de indruk zijn.

Dat het koppel ontzettend getalenteerd is kan je aan alles aflezen. Maar vooral op de manier hoe ze op het podium staan, en hun vertrouwen volledig uitstralen. Ik probeer er al de hele middag achter te komen hoe dit mogelijk kan zijn… Maar bekijk de video zelf want ik ga het resultaat van deze betoverende voorstelling natuurlijk niet verklappen.

Kan jij raden hoe ze het doen? Laat het ons weten in de reacties!