Zelfs zijn moeder kan niet stoppen met lachen. Wat deze jongen doet is zo schattig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

“I scream, you scream, we all scream for ice cream!” Of de Nederlandse versie: “Wij eisen ijs!” Als ik deze kleine man was geweest had ik zeker geëist dat ik heel snel een ijsje zou krijgen omdat ik anders echt was gaan gillen.

Wanneer je op een warme zomerdag langs een ijsboer loopt wil je toch niets anders dan een paar grote bollen van je favoriete smaken met spikkels en slagroom? Mij kun je altijd blij maken met een hoorntje met chocolade ijs en nootjes! Op vakantie mag een ijsje ook absoluut niet ontbreken. Tenzij je de ijsroman in dit filmpje tegenkomt.. Deze man is zo goed in het doen van een verdwijntruc met het ijsje van de jongen dat deze op het punt staat om op te geven. Dan geen ijs, laat maar! Toch zet deze kleine man door en laat hij zich niet kennen!

ijs-zomer-icecream

Zijn familie staat om hem heen en lacht vrolijk mee met de ijscoboer. Gelukkig filmen ze de mooie interactie tussen de man en de jongen. Hij heeft duidelijk heel veel zin in een ijsje, maar ziet zo veel zin in het spelletje wat de man met hem speelt..

Op een gegeven moment kijkt de jongen om zich heen naar zijn familie. Waarschijnlijk om te kijken of ze ook zien wat deze man hem aandoet. Maar helpen, ho maar! Gelukkig geeft de jongen niet zomaar op.

Het is hilarisch om te zien hoe de jongen er niets van begrijpt en iedere keer weer in de trucjes van de ijscoman trapt. Deze man is een echte professional!

Als je kleine man er alles aan doet op een eerste likje van zijn ijsje te nemen rollen bij mij de tranen over mijn wangen van het lachen. Liet deze video je ook zo lachen? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!