Zo maak je van iedere soort frisdrank een heerlijk ijsje in slechts 3 seconden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Heb jij ook wel eens van die dagen dat je plotseling zin hebt in een ijsje, maar gewoonweg geen zin om helemaal naar de winkel te gaan?

Ik ken het, maar wat als ik je vertel dat je ook heel gemakkelijk zelf ijs kunt maken? Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een flesje met frisdrank en een vriezer. De truc uit onderstaande video is misschien wel de makkelijkste manier om een heerlijk ijsje voor jezelf te maken. Het kost even tijd, maar dan heb je ook wat waar je de show mee zult stelen. De maker van de video, Grant Thompson, laat zien dat je de flesjes alleen maar hoeft te schudden om ze vervolgens in te vriezen. Door de druk die op de flesjes staat zal de vloeistof nog niet bevriezen.

ijsje

Dat gebeurt pas als je de dop (er heel voorzichtig) afdraait, en het type frisdrank langzaam in een bakje laat gieten. Ik kan gewoon niet wachten om dit zelf uit te proberen met mijn kinderen!