Ze staan op het punt om het ja-woord te geven. Maar let eens goed op het meisje op de achtergrond. GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De bruiloft is één van de meest bijzondere momenten die iemand meemaakt in zijn leven.

Wat is er nou nog bijzonderder dan elkaar te eeuwige liefde verklaren? Puur en alleen daarom moet deze bijzondere dag voor altijd in het geheugen gegrift staan. Om elkaar eeuwige trouw en steun in goede en slechte tijden te beloven. Het is de definitieve bezegeling van een eeuwige toekomst samen. Maar hoe maak je zo’n dag dan extra bijzonder? Dat kan op allerlei manieren. Sommige bruidsparen maken de bruidstaart bijvoorbeeld spectaculair groot of bijzonder.

bruiloft

Anderen doen wat anders. Bijvoorbeeld de video waarin de getuigen een geweldig optreden geeft voor alle gasten. Of de video waarin een gehandicapte bruidegom voor het eerst in jaren opstaat voor het altaar, om zijn vrouw te verrassen. In de onderstaande video is het bruidspaar er helemaal klaar voor. De priester leest de trouwgeloften voor en de bruid herhaalt ze, terwijl ze instemt.

Maar dan gebeurt er plotseling iets totaal onverwachts! Ik dacht dat ik alles in mijn leven al gezien had.. Maar ik kon gewoon NIET stoppen met lachen! Ik dacht dat dit enkel en alleen in films kon gebeuren…

Heb jij ook zo moeten lachen? DEEL deze video dan met al je vrienden en familie op Facebook!