Haar Vriend Laat Haar Alleen In Een Restaurant… Maar Even Later Snap Ze Waarom. Wauw!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Sommige mensen doen in een opwelling een huwelijksaanzoek en maken zich er dan ook helemaal niet druk om hoe dat gaat (wat de meest stressbestendige versie is van het ten huwelijk vragen), maar de meesten van ons stellen stilletjes een plan op terwijl we moed verzamelen om de liefde van ons leven dé grote vraag te stellen.

Het ten huwelijk vragen is toch een bijzondere aangelegenheid we willen dat het perfect verloopt. Je zal die vraag immers maar één keer in je leven stellen. Je geliefde ten huwelijk vragen onder de Eiffeltoren is natuurlijk hartstikke romantisch, maar het kan nóg origineler.

huwelijksaanzoek trouwen huwelijk restaurant

De man uit de volgende video heeft zijn huwelijksaanzoek groots georganiseerd met uitzonderlijke stijl en klasse. Hij heeft drie verdiepingen van een bedrijfstoren overgehaald om mee te werken aan zijn plan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Met circa 250 mensen plakten ze duizenden post-its op het raam zodat de grote vraag tevoorschijn kwam.

Hoe zijn vriendin reageerde? Dat zie je in de video hieronder. Alle huwelijksaanzoeken zijn natuurlijk bijzonder, maar hoe deze man het heeft aangepakt is pas écht bewonderenswaardig. Wat vind jij van deze actie? Zou jij je huwelijksaanzoek op een grootse manier willen doen of ken je iemand die dit helemaal fantastisch zou vinden? Vergeet deze video dan niet (met hen) te delen op Facebook!