Dit Stel Zou Naar De Bioscoop Gaan, Maar Zij Wist Niet Dat Haar Vriend Een Verrassing Voor Haar Had…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er zijn honderden video’s van originele huwelijksaanzoeken op internet te vinden, maar dit huwelijksaanzoek verdient absoluut een prijs voor de beste die we ooit hebben gezien! Liam Cooper uit Australië is smoorverliefd op zijn vriendin Amy, dus op een dag besloot hij om haar de verrassing van haar leven te geven. Liam is te creatief om alleen maar de bekende vraag te stellen, dus zette hij iets in gang dat direct uit een film zou kunnen komen. Heel toepasselijk heeft hij alles in een bioscoopzaal gepland en hij speelde zelf mee in de film die ze gaan zien.

huwelijksaanzoek

Op een gegeven moment zegt Liam dat hij naar de wc moet en vanaf dat moment gebeurt er van alles. Als zijn vriendin doorheeft wat er aan de hand is wordt het pas écht interessant. We kunnen bijna niet wachten om te zien hoe dit afloopt! We kunnen ons goed voorstellen hoe fantastisch hun bruiloft zal zijn en we zijn blij dat hun familie en vrienden dit moment ter plekke mochten meemaken.

Dit huwelijksaanzoek is misschien wel het mooiste dat ooit op film is vastgelegd, niet alleen omdat het zo creatief is, maar ook door de geniale manier waarop het is uitgevoerd. Bekijk het aanzoek in de onderstaande video en DEEL deze clip met je vrienden op Facebook als je het hiermee eens bent!