Husky heeft het veel te leuk in het park en vertikt het om naar huis te gaan! HILARISCH

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is geen grotere domper dan naar huis moeten wanneer je het nog enorm naar je zin hebt.

Wie kent het niet dat je op een feestje bent en jij danst nog de sterren van de hemel maar degene met wie je mee rijdt wil naar huis.. Jij hebt nog energie voor 10 en wil nog uren en uren blijven. Toch valt er weinig aan te veranderen en zul je toch echt je spullen moeten pakken. Je komt anders niet meer thuis.. Na een paar smeekbedes moet je er dan toch echt aan geloven. De auto rijdt voor en het feest is voor jou voorbij..

husky

En niet alleen mensen kennen dit gevoel. Honden weten ook maar wat goed dat als het baasje naar huis wil het feest voorbij is! De Husky uit het volgende filmpje kan niet geloven dat hij het hondenpark alweer moet verlaten. Hij had het nog zo naar zijn zin!

Zijn baasje staat al bij het hek met de andere honden om te vertrekken. Wanneer ze de husky bij zich roept reageert hij hilarisch. Als een klein kind wat niet een verjaardagsfeestje wil verlaten maakt de husky er een hele scene van. Het is duidelijk dat hij nog lang niet naar huis wil!

Moet jij ook zo lachen om deze husky? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!