Deze Husky Probeert Zich Groot Te Houden, Maar Wanneer De Baby DIT Doet? Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Husky’s staan bekend als zachtaardige honden. Dit filmpje bewijst maar weer eens dat het ook echt zo is!

Toen ik klein was hield ik niet zo van honden, maar dat is in de loop der tijd wel veranderd. De afgelopen jaren ben ik steeds meer van honden gaan houden, vooral van kleine honden. Waarschijnlijk omdat ze me doen denken aan baby’s… en wie houdt er nou niet van baby’s?

Begrijp me niet verkeerd, grote honden mogen er natuurlijk ook zijn, kijk maar eens naar de husky uit deze video. Ik weet niet zeker of deze hond een gemengd ras is, maar zijn kop is even groot als het hoofdje van de baby! De baby lijkt niet bang te zijn van de gigantische hond, integendeel; ze spelen zelfs met elkaar.

husky puppies, husky pups, husky pup, siberian husky, siberische husky

ZIE OOK: Hij legde zijn zieke, oude husky in het zwembad — maar toen DIT gebeurde kreeg ik tranen in mijn ogen.

Eerst lijkt het erop alsof de hond geen zin heeft om te spelen, maar al snel bedenkt hij zich. Het resulteert in een onbetaalbaar moment dat we je niet willen onthouden. Bekijk de schattige opname hieronder en vergeet dit filmpje niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!