Artsen Vertellen Hem De Ziekenhuiskamer Van Zijn Baasje Te Verlaten, Maar Kijk Naar De Reactie Van De Hond.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is bekend dat de band tussen mens en hond soms heel hecht kan zijn. Dat gold ook voor de band tussen fotograaf Ben Moon en zijn husky Denali. Om die reden besloot hij een video te maken van hun levensverhaal.

De ontroerende beelden zullen je ongetwijfeld diep raken. De video wordt weergegeven vanuit het oogpunt van zijn hond. Moon was 24 jaar oud toen Denali voor het eerst in zijn leven kwam. Denali kwam uit een asiel en toen Moon hem voor het eerst zag, kon hij niet anders dan de viervoeter meenemen naar huis.

Op een gegeven moment liep de relatie tussen Moon en zijn vriendin stuk. Toen dat gebeurde, koos hij ervoor om samen met Denali een nomadisch bestaan te beginnen. Ze leefden in een auto en later in een camper om samen door de Verenigde Staten te reizen en tijdens hun tocht klimmers en surfers te fotograferen.

husky pup, husky puppy, husky puppies

ZIE OOK: Hij begreep niet waarom een hond elke dag zijn huis binnenwandelde, tot hij het briefje aan zijn halsband las…

Helaas ging de gezondheid van Moon langzaam achteruit. Uiteindelijk werd er kanker bij hem geconstateerd. In die periode was Denali alles voor Moon. De husky bleef ten alle tijden in de buurt van zijn baasje, zelfs tijdens zware chemo’s en bestralingen. Uiteindelijk wist Moon de ziekte te overleven. Hij en zijn hond leefden gelukkig verder, totdat de gezondheid van Denali in 2014 achteruit ging.

Op 31 januari werd duidelijk dat het einde naderde voor de viervoeter. De dag erna speelden Moon en Denali de hele dag op het strand. Daar brachten ze hun laatste momenten door. De ochtend daarna mocht Denali gaan. Hij werd 14,5 jaar oud. Bekijk hieronder de levensreis die ze maakten en wees niet bang om deze emotionele video te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.

Meer dierenverhalen? Like ons en mis niks!