Hij Legde Zijn Zieke, Oude Hond In Het Zwembad—Maar Toen Dit Gebeurde Kreeg Ik Tranen In Mijn Ogen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met een ongelooflijke husky genaamd Kane en zijn zeer toegewijde baasje. Op een dag stopte Kane’s achterbenen met werken, daarom is hij zeer zwak, te oud voor chirurgie heeft hij veel pijn, zo zegt zijn baasje. Helaas hielp de pijnmedicatie niet veel, maar in plaats van dat hij opgaf, besloot Kane’s baasje om iets nieuws te proberen. Hij merkte op dat door hem te laten zwemmen het steeds beter ging. Veel eigenaren vinden watertherapie een uiterst effectieve behandeling voor hun huisdier dat herstellende is van bijvoorbeeld een operatie. In het zwembad werd Kane gewichtloos en voelde daardoor geen pijn en druk in zijn achterbenen.

watertherapie

Het was een opluchting voor Kane’s familie om te weten dat wanneer hij in het water zwom, hij geen pijn voelde. Maar al te vaak zien we dat eigenaren van honden hun dier verwaarlozen omdat het geen ‘schattige’ pup meer is. Oudere honden hebben meer geduld nodig dan de gemiddelde pup, dus als ik zie wat dit baasje voor zijn hond doet, smelt mijn hart. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben.

Bekijk in de video hieronder hoe Kane samen met zijn zorgzame baasje aan het zwemmen is. Maar dat was nog niet alles, want na slechts een paar dagen van watertherapie was Kane weer in staat om op eigen voeten te lopen. Hoewel dit niet helemaal vlekkeloos ging, heeft hij bijzonder veel vooruitgang geboekt.

“We weten niet hoelang Kane nog bij ons zal blijven, maar zolang hij hier nog is zorgen we ervoor dat hij zo comfortabel mogelijk kan leven,” zegt zijn baasje. “Elke dag maakt hij kenbaar hoe erg hij mijn zorg en aandacht waardeert.”