Hun ouders denken dat ze homo zijn, dus maakten ze dit geniale vakantiefilmpje voor hen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat doe je wanneer je ouders denken dat jij en je beste vriend een relatie hebben en jullie niet gay zijn? Juist, ze lekker in de waan laten en er hartelijk om lachen!

En dat is precies wat deze twee beste vrienden doen. Travis Henning en zijn beste vriend Adam zijn als jaren onafscheidelijk. De twee heren zijn verwikkeld in een zeer heftige bro-mance. De twee vrienden zien elkaar bijna iedere dag en gaan ook graag samen op reis. Maar nu denken hun ouders dat de mannen meer zijn dan alleen vrienden..

gay-is-ok

Toen de vrienden een reis naar Thailand gingen maken bedachten ze daarom een geniale grap. Ze besloten hun ouders een romantische video van hun reis te sturen! De twee zijn namelijk beide hetero en kan het weinig schelen wat anderen denken. En gelijk hebben ze!

Heb jij ook zo om deze leuke video moeten lachen? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!