Wat deze kat voor dit 5 jarige meisje doet is fantastisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is Thula, een Main Coon kitten die het leven van een 5 jarig meisje gigantisch heeft verandert!

De 5-jarige Iris Grace heeft een zeer ernstige vorm van autisme. Ze praat en communiceert hierdoor helemaal niet, zelfs niet met haar ouders. Ze ontwijkt andere kinderen en wil zelfs met haar ouders niet spelen. Iets simpels als oogcontact is voor het meisje al te veel. Hierdoor heeft Iris vaak last van paniek aanvallen en driftbuien vooral wanneer ze in een omgeving is die ze niet kent met vreemde mensen.

kat-meisje

De ouders van Iris doen er alles aan hun dochtertje zo goed mogelijk te helpen. Zo laten ze Iris kennismaken met schilderen en tekenen. Ze blijkt hier veel plezier in te hebben maar blijft in haar eigen wereldje. Haar moeder had wel eens gehoord dat kinderen met autisme goed op dieren kunnen reageren. Maar Iris blijkt niets van honden en paarden te willen weten. De constante beweging van de staart blijkt overweldigend voor het meisje.

Op een dag vraagt de oom van Iris of het gezin op zijn kat wil passen wanneer hij op vakantie is. De moeder van Iris Grace twijfelt of dit wel een goed idee is omdat haar dochtertje niet goed op honden en paarden reageerde. Toch besluit ze de kat in huis te nemen. Tot haar verbazing ziet ze dat Iris direct een band krijgt met de kat!

Ze weet wat haar te doen staat en gaat direct opzoek naar een kat voor Iris. Al snel vindt ze Thula! De twee zijn al snel onafscheidelijk! Waar Iris ook gaat, Thula gaat met haar mee. Iris begint zelfs tegen haar kat te praten! Dit hadden haar ouders nooit verwacht!

Bekijk deze mooie vriendschap in de video hieronder en vergeet deze niet te delen met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!