Tiener Wordt Gepest Terwijl Ze Op De Bus Wacht, Maar Dan Gebeurt Dit…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Stel je voor: terwijl je op de bus wacht hoor je hoe een meisje gepest wordt. Wat zou je doen: ingrijpen of laat je het gebeuren?

In dit sociale experiment werd onderzocht hoe mensen zouden reageren. Terwijl een meisje rustig op de bus zit te wachten, krijgt ze vervelende vragen en opmerkingen naar haar hoofd geslingerd door twee grotere meisjes. Ze vertellen haar dat ze stom is omdat ze zoveel leest, dat ze niet kan zingen en dat ze make-up zou moeten dragen.

Een verborgen camera laat zien hoe omstanders reageren op deze pesterijen. Gelukkig zijn die reacties wél positief. Vrijwel iedereen in de video komt op voor het gepeste meisje, en gelukkig maar.

informatie over pesten pesten op school treiteren ‎

ZIE OOK: Dit meisje werd ernstig gepest. In plaats van wraak te nemen, deed ze dit.

De video werd gemaakt door UpTV en is bedoeld om mensen bewust te maken van de pestcultuur onder kinderen. Het filmpje heeft de prachtige boodschap dat iedereen kan helpen om pesten te stoppen. Bekijk het experiment hieronder en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook als je ook vindt dat pesten moet stoppen. Hoe vaker dit gedeeld wordt, hoe meer pesterijen er wellicht gestopt kunnen worden.

Volg ons op Facebook: