9 geweldige manieren waarop citroen jouw leven makkelijker kan maken. Dit is PRECIES wat ik nodig had!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Citroen is niet alleen lekker door je drankje, of als extraatje door een toetje. Er is zoveel meer waarvoor je citroen kunt gebruiken.

Wist je bijvoorbeeld dat citroen kan bijdragen aan het witter krijgen van kleding? Niet alleen ruiken je kleren lekker fris, het is ook volkomen veilig voor witte kleding. Maar je kan er bijvoorbeeld ook heel goed je handen mee schoonmaken. De zuren in de citroen zorgen ervoor dat de bacteriën op je handen gedood worden. Was de volgende keer dus je handen met een schijfje citroen! Of vind jij het ook altijd zoveel moeite om die enorme snijplank af te wassen na het snijden van bijvoorbeeld vlees? Pak gewoon wat zout, water en een stuk citroen.

citroen

Ook zo’n liefhebber van koffie? Het schoonmaken van een koffiezetapparaat kan nogal een vervelend klusje zijn. Als je deze niet goed reinigt kan dat ten koste gaan van de smaak van je koffie, plus de levensduur van je koffiezetapparaat zal drastisch afnemen als je het niet goed schoon houdt. Maar waar zouden we zijn zonder citroen..?! Dis is slechts het topje van de ijsberg. Bekijk de video hieronder maar eens om erachter te komen waar je citroen nog meer voor kunt gebruiken!