Zijn papegaai heeft ruzie met de huiskat. Wat er vervolgens gebeurt? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze kaketoe, Mr. Max genaamd behoort tot de familie van papegaaien. Hij zit er even doorheen. Onlangs heeft hij ruzie gehad met de huiskat, Angel, die hem altijd voor de gek lijkt te houden. Maar nu heeft Mr. Max er genoeg van! Hij besluit het gesprek aan te gaan met zijn baasje.

Papegaaien staan bekend om de hilarische acties die ze soms kunnen uitrichten, en dat is ook weer te zien in de volgende video! Ondanks alles snap ik best goed waarom Mr. Max zo geïrriteerd is. Maar aan de andere kant heeft hij geluk dat Angel de kat hem niet als middaglunch ziet.

vogel

Hij reageert zijn slechte humeur af op zijn eigenaar, die hem geduldig probeert uit te leggen dat hij de kat gewoon moet negeren. Zijn baasje slaagt er uiteindelijk in om hem te kalmeren, en na één minuut in de clip, kunnen we ons lachen niet meer houden. Je raadt NOOIT hoe deze papegaai daarop reageerde!

De manier waarop het baasje en de kaketoe samen “praten” over de kat is absoluut geweldig: het lijkt wel een oud getrouwd stel. En dat maakt onze dag helemaal goed! Deel deze video met je vrienden als je het met ons eens bent!