Ze hing een lange PVC pijp aan haar muur en pakte de spuitverf. Het resultaat? PRACHTIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het maakt niet uit wat je wilt veranderen in huis of tuin, er is bijna altijd een goedkopere oplossing te vinden dan de eerste keuze.

Althans, dat is wat Shelley Detton ontdekte toen ze haar kantoor op een goedkope manier wilde renoveren. Vaak zijn de dingen waar je het het minst van verwacht het meest kostbaar. Een goed voorbeeld hiervan zijn gordijnen. Maar niet alleen de gordijnen zelf, ook de stang waar deze op hangen en alles wat er bij komt kijken. “Ik wilde geen fortuin uitgeven. Ik wilde gewoon een simpele maar charmante make-over voor mijn kantoor,” zegt Shelley. Daarom kwam ze met een ingenieuze oplossing, namelijk PVC pijpen. Alleen de lengte afsnijden was voldoende.

“Ik wist eigenlijk vrijwel direct dat het goed zou passen,” schrijft ze op haar blog.

pvc

Toen ze alles op maat had gemaakt besloot ze de PVC pijpen over te spuiten met zwarte verf, om op deze manier de saaie kleur te verfraaien.

spuitverf

“Het enige wat ik daarna nog moest doen was het afwerken en perfectioneren. De volgende, en tevens laatste stap was het ophangen van de gordijnen zelf.” Ziet dit er niet geweldig uit? Shelley was uiteindelijk 6 keer goedkoper uit. Niemand zal dit goedkopere alternatief opmerken. Vind je dit ook zo’n creatieve oplossing, vergeet dit project dan niet te delen met je vrienden op Facebook!