Het huis van een gezin staat in vuur en vlam. Maar wat deze brandweerman dan doet? Ik geloof mijn ogen NIET!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In één van de meest intensieve reddingsvideo’s die ik ooit heb gezien, riskeert brandweerman Bob Swick zijn leven, zonder ook maar een moment te twijfelen.

Maar wat zou er binnen liggen wat zo’n groot risico waard is? Een jonge pasgeboren baby lag nog in haar wieg toen het noodlot toesloeg. De kleine Chelsea moest spoedig gered worden, dus besloot Bob zijn eigen leven te riskeren om het leven van een ander te redden. Terwijl Chelsea’s moeder buiten aan het schreeuwen is, hopend dat haar baby oké is, was Bob eigenlijk al te lang in het brandende huis. Het zag er niet goed uit. Het enige wat de mensen konden doen is bidden dat het goed zou komen. Terwijl de rook dikker en dikker werd, begon het er treurig uit te zien voor zowel de baby als Bob. Het leek er even op alsof de uitslaande brand twee levens had geëist..

brand

Omdat het te lang leek, besloot collega Scott de ladder op te klimmen zodat hij zijn vriend nog kon redden. Maar net op dat moment komt Bob door het raampje geklommen met de kleine baby Chelsea in zijn armen. Lewis begon zonder te twijfelen met reanimeren terwijl hij naar beneden aan het klimmen was. Hoewel Chelsea licht gewond was geraakt, ben ik ontzettend blij dat ik aan jullie kan melden dat Chelsea het naar verluidt goed maakt, en er weer helemaal bovenop gaat komen.

De familie heeft besloten om veel voorzorgsmaatregelen te nemen, zodat dit niet nog een keer zou gebeuren. Ze hebben de brandveiligheid verhoogd door rookmelders op te hangen. De brand was ontstaan door een kortsluiting in de bedrading.

Bekijk de geweldige reddingsactie in de onderstaande video!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt