Vrouw Woont In Een Grot Met Haar Man, Maar Als Ze De Binnenkant Laat Zien? Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Cathy en haar man Randy kochten een uniek stukje land in Arizona. Het enige probleem was dat er geen plek was om hun huis te bouwen vanwege het heuvelachtige en verticale landschap.

Op een dag, toen Cathy de omgeving aan het verkennen was, hoorde ze in de verte een enorme explosie. Het was gelukkig geen ongeluk, maar haar buurman die stenen aan het opblazen was. Hij was namelijk bezig om zijn eigen grot te bouwen. Cathy vond het een leuk idee en vertelde dit tegen haar man. Hij was zo enthousiast dat ze meteen plannen maakten om ook hun eigen grot te realiseren. De grot heeft een opvallend hoog plafond en beschikt over drie slaapkamers. Het is 238 m2 groot en bevat een keuken, eetkamer, woonkamer en een hoogslaper.

woning

Als je op het dek staat kun je uitkijken over de hele bergketen. Dit moet je echt met eigen ogen zien! “Ik heb nog nooit in zo’n mooi huis gewoond,” zei Cathy. “Het zal moeilijk worden om dit huis te verlaten”. Bekijk de binnenkant van hun grot in onderstaande video. Zou jij hier willen wonen? Laat het weten in de reacties en deel deze video met je vrienden op Facebook!