Ze vonden deze hond langs de weg, maar toen ze zagen wat er IN zijn buik zat? WOW

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is moeilijk voor te stellen dat mensen hun huisdier in de steek laten, juist op het moment dat het dier hulp nodig heeft. Dat is echter precies wat er gebeurde met deze 8-jarige Golden Retriever.

De hond werd op een strand in Californië voor dood achtergelaten. Toen Valerie Schomberg van de dierenpolitie hem zag, kon ze haar ogen bijna niet geloven. De hond had namelijk een 20 kg zware tumor in zijn buik, waardoor het voor hem bijna onmogelijk was om te lopen en zelfs te plassen. Valerie onttrok zich aan het lot van deze hond, die ze Henry noemde, en nam hem mee naar een dierenkliniek. Valerie wist 500 dollar bij elkaar te krijgen om een peperdure operatie te kunnen financieren. De tumor kon uiteindelijk worden verwijderd.

huidziekte hond

Maar daar eindigt dit verhaal gelukkig niet. De jacht op de eigenaren die Henry in de steek lieten is geopend. Ook is de zoektocht geopend naar een nieuwe, liefdevolle familie die Henry wilt adopteren. Hopelijk vindt deze lieve hond weer de rust die hij verdient, en een familie die hem nooit in de steek zal laten.