Hij Vond Deze Hond Aan De Kant Van De Weg, Maar Wacht tot Je Zijn Transformatie Ziet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je nog nooit van Animal Aid United hebt gehoord, dan moet je echt even kennismaken met hun fantastische werk. De groep bestaat namelijk uit dierenredders die tot het uiterste gaan om dieren in nood te redden.

Hoewel we bij Viralmundo al veel hartverscheurende dierenverhalen hebben gezien, is dit er een die we je niet willen onthouden. Niet omdat het zo hartverscheurend is, maar omdat het verhaal een prachtig einde heeft. Deze groep dierenredders was namelijk in staat om een kansarme hond een complete transformatie te geven in slechts een paar maanden. Toen ze voor het eerst kennismaakten met de hond, lag hij er hopeloos bij. Hij had dagenlang niets gegeten en daarnaast had hij een verschrikkelijke huidaandoening opgelopen.

huidprobleem hond, hondenvoer allergie, eczeem behandeling, hond huidproblemen

ZIE OOK: Niemand wou deze puppy hebben en ze wilden haar laten inslapen, totdat goede Samaritanen DIT deden.

Omdat de hond nooit liefde heeft gekend, was hij zeer angstig voor de redders – maar hij was te zwak om zich te verzetten. Gelukkig wisten de redders zijn vertrouwen te winnen. De liefde, aandacht en zorg die deze hond kreeg, heeft uiteindelijk alles voor hem betekend: in slechts twee maanden tijd was hij volledig hersteld.

Bekijk in de 3 minuten durende video hieronder hoe hij er nu aan toe is. Geloof me, dit wil je niet missen. Vergeet dit hartverwarmende verhaal niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook om het werk van deze nonprofit organisatie te ondersteunen!

Volg ons op Facebook: