Het Lijkt Op Een Normale Houten Kist. Maar Toen Hij DIT Deed? Ik Moet Er Een Hebben!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op het moment dat deze man een houten tafel liet zien, wisten we niet wat we moesten verwachten. Maar toen we even later zagen wat hij gemaakt had, vielen onze monden open!

Of je nou achter de geraniums gaat zitten of lekker een paar maanden op vakantie gaat, op je oude dag kan je van alles doen. Izzy Swan besloot in ieder geval iets nuttigs te doen met zijn oude dag.

Hij maakt handig gebruik van zijn kennis die hij heeft opgedaan in zijn carrièredagen en laat dat goed zien in zijn werk. Swan was vroeger eigenaar van een meubelzaak, nu heeft hij de website Think Woodworks, wat letterlijk ‘Denk Houtwerk’ betekent. Hier plaatst hij verschillende bouwprojecten, zoals hoe je van pallets een werkbank maakt.

houten-tafel

In deze video zien we hoe de briljante ambachtsman een in- en uitklapbare houten tafel heeft gemaakt. Razendsnel transformeert hij het handzame houten bouwwerk tot een bruikbare tafel, inclusief vier stoeltjes. Als je het leuk vindt om te picknicken, maar het haat om ongemakkelijke posities in te nemen, neem dan dit houten tafeltje mee dat ook nog eens makkelijk in de kofferbak past.

Kun je je voorstellen hoeveel leuker dit buitenshuis-activiteiten maakt? Barbecueën zal nooit meer hetzelfde zijn en vrienden en familie zullen met verbazing kijken naar deze epische picknicktafel! Het enige wat ik mij nu nog afvraag is: waar kan ik er eentje kopen?! Helaas is dit product nog niet op de markt gebracht, maar wanneer het in de verkoop gaat, ga ik er zeker een kopen!

Volg ons op Facebook: