Ze installeerden camera’s in een hotdog fabriek. Maar wat ze de medewerkers zagen doen? Wow!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het bekende programma “How It’s Made” is een fascinerend programma waarin wordt laten zien hoe verscheidene producten worden geproduceerd en verpakt. Van het maken van je lekkerste snoepgoed tot de productie van de je favoriete geurkaars.

Dit programma neemt je mee in de wondere wereld hoe al deze producten worden gemaakt. Echter, de volgende video is misschien iets minder charmant dan je in de eerste instantie zou denken. In de volgende video wordt namelijk laten zien hoe deze worsten gemaakt worden. Van voetbalkantines tot aan de plaatselijke snackbar, hotdogs zijn een ware delicatesse geworden in ons dagelijks straatbeeld. Maar wat weet je er nou eigenlijk écht van?

hotdog

Wist jij bijvoorbeeld dat de traditionele hotdog een combinatie is van varkensvlees, rundvlees en kip? En wist jij dat hotdogs oorspronkelijk uit Duitsland komen? Er zijn rapporten waarin wordt veronderstelt dat de eerste immigranten uit Duitsland deze worsten al verkochten toen ze voor het eerst aan land kwamen in de Verenigde Staten. De productie van deze lekkernij bestaat voornamelijk uit het bij elkaar zoeken van afvalvlees. Denk hierbij aan de stukken vlees die overblijven van de grote productie, van bijvoorbeeld groothandels en supermarkten. Bekijk het fascinerende proces in de video hieronder, en laat ons weten wat jij ervan vond in de reacties!