Doktoren Waren Sprakeloos Toen Ze Zagen Wat Dit Wondermiddel Met Slechts 2 Ingrediënten Deed.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Honing wordt al honderden jaren gebruikt tegen allerlei kwaaltjes. Zo gebruikten de Grieken het om oud te worden en de Egyptenaren om hun wonden te genezen.

Als jij nog niet wist waarom honing gezond is, dan wordt dit hoog tijd! Honing is misschien wel de gezondste zoetmaker die we kennen, maar honing is tevens een uitstekend antibioticum. Het zorgt er niet alleen voor dat je je vitaler en fitter voelt, maar het helpt ook om je lichaam in balans te houden. Onze voorouders kwamen er ook achter dat als je honing met kaneel combineert, de geneeskrachten nog veel sterker zijn en dat het in plaats van genezen ook ziektes kan voorkomen. Hieronder kun je lezen hoe je het maakt en hoe gezond het daadwerkelijk is.

1. Het cholesterolgehalte verlagen

Je kunt je cholesterolgehalte aanzienlijk verlagen door een mengsel te maken van 1 eetlepel honing en dat te mengen met 3 theelepels kaneel.

Honing

2. Het beschermt je tegen ziektes.

Als je gaat ontbijten, probeer dan eens in plaats van jam, hagelslag of chocopasta een boterham of beschuitje met honing en kaneel. Dit verlaagt het risico op hartaanvallen en beschermt je tegen bepaalde ziektes.

honing gezondheid

3. Honing en kaneel helpen sterk tegen spierpijn en gewrichtspijn.

Meng eens wat honing en kaneel met gekookt water. Dit mengseltje zal helpen bij chronische artritis, ontstekingen in je lichaam en spierpijn.

kaneel, kaneelstok, kaneelstokken

4. Versterkt de galblaas en geneest infecties sneller.

Dit mengsel zorgt er tevens voor dat infecties sneller genezen en het maakt de galblaas sterker.

kaneelstok

5. Helpt bij verkoudheid en griep.

De combinatie van honing en kaneel helpt bij de genezing van griep en verkoudheid, verzacht je keel en zorgt ervoor dat je verstopte neus weer open gaat.

eetlepel kaneel, eetlepel honing

6. Het maakt je immuunsysteem sterker en zorgt voor een sneller gewichtsverlies.

Als je elke dag een combinatie van honing en kaneel neemt, maak je je immuunsysteem sterker en verjaag je de bacteriën. Dit middeltje versnelt tevens je stofwisseling en geeft je een voldaner gevoel, wat het afvallen ten goede komt.

honingpot

Vergeet dit artikel niet te delen met je vrienden zodat iedereen op de hoogte is van de gezondheidsvoordelen van honing!