Deze Geredde Hond Mocht Haar Eerste Speeltje Uitzoeken. De Keuze Die Ze Maakt? Te Schattig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Roo de Golden Retriever had nog nooit een hondenspeeltje gehad, dus toen ze de kans kreeg om er een uit te zoeken in de plaatselijke dierenwinkel, wist ze precies wat ze wilde!

Ben je vroeger wel eens door je ouders meegenomen naar een speelgoedwinkel waar je vervolgens één ding mocht uitzoeken? Waarschijnlijk was je als kind door het dolle heen en zocht je elk gangpad van de speelgoedwinkel af naar het ultieme cadeau.

Roo de Golden Retriever maakte een soortgelijke ervaring mee toen ze haar eerste hondenspeeltje mocht uitzoeken. Roo was opgegroeid met baasjes die haar verwaarloosden en ze had nog nooit een hondenspeeltje gehad. Gelukkig heeft ze een nieuw baasje gevonden die haar op deze dag meenam naar de dierenwinkel.

hondenspeeltje hondenspeelgoed hondenspeeltjes speeltjes voor honden

Bekijk in de onderstaande clip hoe Roo in de dierenwinkel op jacht gaat naar het ultieme speeltje. De keuze die ze maakte op 1:28 heeft mijn hart laten smelten! We zijn blij dat Roo het nu zo goed heeft en we hopen dat ze nog een lang en gelukkig leven mag leiden mét haar hondenspeeltje. Vond je dit net zo zoet als wij, vergeet deze video dan niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!