Ikea’s Oplossing Om Te Voorkomen Dat Eigenaren Hun Hond In Een Hete Auto Achterlaten Is Briljant.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is recentelijk een piek geweest in incidenten met honden zie opgesloten zaten in snikhete auto’s op warme zomerdagen. Een aantal van deze verhalen lopen goed af, maar velen van hen ook niet. Daarom heeft Ikea een oplossing bedacht om te voorkomen dat huisdiereigenaren hun hond in een hete auto achterlaten terwijl ze aan het winkelen zijn in het warenhuis, namelijk zogenaamde hondenparkeerplaatsen!

waterbak drinkbak hond

Zo’n hondenparkeerplaats bestaat uit kunstgras, een drinkbak en een veilige paal om de hondenriem aan vast te binden.

hondenriem waterbak drinkbak

Het doel van deze hondenparkeerplaatsen is om mensen te stimuleren om hun honden niet in de auto te laten zitten om zo de kans op oververhitting te verminderen. Hoewel het een beter idee is om je hond thuis te laten tijdens een bezoek aan zo’n woonwarenhuis, is deze plek speciaal gemaakt voor mensen die toch liever hun viervoeter meenemen op zo’n dagje uit.
Helaas zijn deze hondenparkeerplaatsen alleen beschikbaar bij de Ikea vestiging in Cologne, Duitsland. Als ze echter genoeg steun weten te krijgen, denken ze eraan om de parkeerplaatsen uit te breiden naar andere vestigingen in Europa en Noord-Amerika.

hondenriem hond

Dit is een briljant idee en ik hoop dat we dit zo snel mogelijk in andere landen zullen zien. Als je het hiermee eens bent, wees dan niet bang om dit artikel te delen op Facebook. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit werkelijkheid wordt!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!