Ze Ging Naar Buiten En Keek In Het Hondenhok. Wat Ze Daar Aantrof? Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Gretchen Hoey ging kijken waar haar honden waren, toen ze plotseling iets heel schattigs zag. Ze pakte snel haar camera erbij, want ze wilde natuurlijk niets missen van dit super schattige moment!

Hoey heeft 5 Basset honden en ieder van hen besloot om lekker warm in het hondenhok te gaan liggen. De Franse term ‘basset’ verwijst naar de bouw van de hond.

Het ras stamt af van verschillende Franse en mogelijk Belgische typen laagbenige jachthonden, waarvan de meeste inmiddels uitgestorven zijn.

In het filmpje zien we hoe Hoey zachtjes naar het hondenhok toe sluipt, want ze wil haar slapende puppy’s natuurlijk niet storen. Uiteindelijk hebben de honden haar door en rennen ze uit het hondenhok.

hondenhok buiten

ZIE OOK: Dit lijkt een normaal hondenhok, maar de binnenkant heeft me verrast!

Hoey deinst snel terug naar het raam om te voorkomen dat de honden op haar springen. Desalniettemin zien de honden er erg lief en schattig uit. Wat moet dit een gezellig huishouden zijn! Hebben deze Basset honden je laten glimlachen, vergeet deze video dan niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook.

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!