Deze Twee Briljante Honden Werken Samen Om Hun Favoriete Speeltje Uit Het Zwembad Te Halen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je zelf een hond hebt dan weet je dat hij of zij alles doet voor zijn of haar favoriete snack of speeltje. In de volgende video maken we kennis met twee honden — schijnbaar beste vrienden — die naar het familiezwembad rennen. Niet om af te koelen, nee, maar om hun favoriete speeltje te redden dat in het water was gevallen!

Toen hun favoriete hondenspeeltje, een band, naar de bodem van het zwembad was gezonken, waren deze twee honden meer dan afgeleid. Ze moesten en zouden hun speeltje terugkrijgen, hoe dan ook. In deze video zien we hoe één hond in het zwembad springt en op zoek gaat naar de band.

hondenspeelgoed hondenspeeltje

Na een paar pogingen weet hij de band boven water te krijgen, maar zodra de band op het punt staat opnieuw te zinken, springt de andere hond bij. Samen weten ze uiteindelijk de band over de rand van het badje te krijgen. Het is behoorlijk indrukwekkend om te zien hoe deze twee pups met elkaar samenwerken. Hoewel we niet zeker weten of de baasjes van deze honden de band in het water hadden gegooid of dat de honden dit zelf hadden gedaan, één ding is zeker: Deze honden laten zich door niks of niemand tegenhouden! Bekijk hieronder de jacht op hun favoriete speeltje en vergeet deze video niet te DELEN met je vrienden op Facebook als je net zoveel van honden houdt als wij.