De honden kijken hun ogen uit op zee, als er plotseling iets uit het water springt en DIT doet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We weten allemaal dat dolfijnen niet alleen zoogdieren zijn, maar ook één van de slimste dieren op de aarde.

Ook zijn het ontzettend sociale dieren die een speciale band voelen met mensen. Dit komt omdat we in veel opzichten op elkaar lijken. Maar wat ik niet wist (en nooit heb geweten) is dat dolfijnen een zwakte hebben voor honden! Daar kwam ik pas achter toen ik deze video voor de allereerste keer bekeek. Het was een doodnormale dag op het water voor een paar vrienden en hun honden. Maar toen ze erachter kwamen dat een groep dolfijnen om hun boot heen zwom, kregen ze een verrassing die niemand verwacht leek te hebben..

dolfijn

Ik durf zomaar te zeggen dat ze dit moment niet snel meer zullen vergeten.

Één van de mannen stopt de boot. Op dat moment komen de nieuwsgierige dolfijnen om de boot heen zwemmen. Als ze de kans zien duikt er plotseling 1 naar boven om de hond een kusje te geven. Een ontzettend leuk en lief gebaar die mij liet glimlachen van oor tot oor. Dit is niet iets wat je iedere dag ziet, behalve dan in de dierentuin of in het dolfinarium!

Bekijk hieronder de video. Vergeet deze ook zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!