4 Zwerfhonden Staan Op Een Rij, Maar Zodra Mensen Hen Begroeten Doen Ze Het Ondenkbare…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op Puerto Rico’s “Dead Dog Beach” (het strand van de dode honden) treft Chrissy Beckles elke dag duizenden verlaten en verwaarloosde honden aan. Mensen komen naar Yabucoa om hun honden als grofvuil achter te laten. “Soms treffen we honden in verschrikkelijke staat aan. Sommigen kunnen amper meer lopen,” vertelt Beckles. “Ze zijn hierheen gebracht door hun baasjes en vervolgens gedumpt.” Daarom is Chrissy het Sato Project begonnen, een non-profit groep die honden redt van de verschrikkelijke omstandigheden op het eiland en vervolgens met het vliegtuig terug naar New York brengt.

Honden in vliegtuig

De groep brengt twee keer per dag een bezoek aan het eiland. Ze proberen de zwerfhonden te lokken, die vaak ondervoed zijn en onder de parasieten zitten. Vervolgens gaan de honden mee met het vliegtuig en worden ze behandeld. Het is moeilijk voor te stellen hoe deze honden verder moesten leven als ze niet werden gered door deze helden. Beckles is niet van plan om ook maar één hond op het eiland achter te laten. De organisatie heeft inmiddels al meer dan 1400 honden gered.

Bekijk in de onderstaande video hoe Beckles’ team een aantal zwerfhonden weet te redden van het eiland en ze vervolgens naar een nieuw thuis in New York brengt. Geloof me, houd de zakdoekjes in de aanslag, want dit emotionele reddingsfilmpje zal je diep raken. Onthoud dat organisaties als deze jouw hulp hard nodig hebben. Door dit bericht te DELEN kun je jouw steentje al bijdragen.