Deze broers werden geboren met twee pootjes. Dat stopt hen echter niet om alles uit het leven te halen wat erin zit!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen er twee kleine pups werden geboren die beiden hun voorpootjes misten, besloot een geweldig koppel hen allebei te redden. Dit is het hartverwarmende verhaal van Kanga en Roo!

Volgens het artikel van ‘The Dodo’ heeft de vorige eigenaar geprobeert om te zorgen voor de twee pups, maar kon het fysiek gezien simpelweg niet opbrengen. Omdat ze gehandicapt zijn moesten ze meer intensiviteit steken in de zorg van de beestjes.

chichi

Zijn baasje besloot ze ter adoptie af te staan, maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Na veel onsuccesvolle adoptie pogingen gebeurde er een wonder! Het koppel Therese Vu en haar man Duc Tran besloten de twee pups te adopteren.

chichi1

Nadat ze een speciaal artikel zag over de twee Chihuahuas wist Therese dat deze honden bij hen thuis hoorden. Ze begon direct met research over hoe ze de hondjes het best kon verzorgen.

chichi3

Toen de twee pups in huis kwamen konden ze niet gelukkiger zijn. Therese en Duc zetten alles op alles om het zo comfortabel mogelijk te maken voor Kanga en Roo. Ze hadden zelfs een arsenaal van dekentjes en kussens gekocht om ervoor te zorgen dat de twee pups zo lekker mogelijk konden liggen.

chichi4

Therese en Duc lieten ook speciale protheses op maar maken zodat Kanga en Roo zich makkelijk in en rondom het huis kunnen verplaatsen.

chichi6

Inmiddels zijn Kanga en Roo alweer 5 jaar oud, en genieten nog iedere dag maximaal. There en Duc lieten zelfs nog kleine rolstoeltjes maken zodat ze zich nog makkelijker konden verplaatsen. Een prachtige gebaar van Therese en Duc, die met hun mooie gebaar een nieuwe liefdevolle omgeving konden bieden aan deze twee gehandicapte hondjes.

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!