Ontstemde moeder mist haar puppy’s. Maar wacht tot ze zich omdraait en DIT achter de krat ziet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In juni 2016 kreeg Rachel op een dag een sms-bericht dat er zeven puppy’s dringend hulp nodig hadden in vlakbij Kaapstad, Zuid-Afrika. De eigenaar stemde in om alle zeven puppy’s los te laten, behalve de moeder.

“Hoe erg kan dat zijn?” dacht Rachel. Toen ze de pups echter op ging halen verkeerden de honden in verschrikkelijke conditie. Rachel wist op dat moment dat het slechts een kwestie van tijd was tot de moederhond zou overlijden. Ze wist dat ze alle honden daar weg moest halen, en zo snel mogelijk. Uiteindelijk stemde de eigenaar toch in om de moederhond op te geven. Maar daar eindigt dit verhaal niet, integendeel. Het moment dat de moeder hond zich realiseert dat ze niet alleen gered is, maar samen met haar pups verder mag is in één woord: Geweldig!

puppies

Maar wie is Rachel Sylvester dan precies? Een aantal jaar geleden richtte zij de organisatie “Sidewalk Specials” op, die zich bezig houdt met het redden van verscheidene soorten dieren die in barre omstandigheden leven. “We houden het hele jaar door adoptie dagen. Op deze dagen kunnen mensen door het hele land ons komen bezoeken. De meeste van onze honden komen van de straat, of zijn bij ons gekomen omdat hun vorige eigenaar de verzorging niet meer op zich kon nemen,” zegt ze. Rachel reist het hele land door om honden in nood een nieuwe toekomst te geven.