Deze Eenzame Oude Hond Was Wanhopig Op Zoek Naar Hulp. Ik Vergeet Nooit Meer Wat Twee Mannen Voor Hem Hebben Gedaan…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wist je dat het onmogelijk is om ook maar een schatting te maken van het aantal zwerfhonden op de wereld? Het zijn er gewoon zo veel en helaas komen er elke dag meer en meer zwerfhonden bij. Dit soort honden worden geboren om te sterven op straat en jammer genoeg hebben velen van hen weinig geluk. In dit verhaal maken we kennis met een hond die nooit het comfort van een warm bedje of de liefde van een familie heeft gekend. Ol Boy was geboren op straat en zonder twijfel bestemd om daar te sterven, totdat twee mannen actie ondernamen zodat de hond uiteindelijk niet het idee kreeg dat de wereld een slechte plek is.

hond cremeren

De twee helden troffen de hond uitgehongerd, ziek, besmet met teken, vlooien en met vuil drinkwater aan op straat. Terwijl de meeste mensen de arme hond negeerden, brachten de mannen Ol Boy naar een dierenasiel. De medewerkers van het dierenasiel wilden begrijpelijkerwijs de hond laten inslapen. Echter gingen de mannen daar niet mee akkoord. Ze wilden dat het trieste verhaal van deze hond toch nog een mooi einde kreeg en besloten hem te adopteren en zelf op te vangen tijdens zijn laatste dagen.

Deze goede Samaritanen deden hun uiterste best om de laatste wens van de hond uit te laten komen. Ze zorgden dat hij voor het eerst in zijn leven liefde voelde van een baasje. Niet veel later overleed hij en ze besloten hem te laten cremeren. Toen ze uiteindelijk het as van de hond uitstrooiden zodat hij voor altijd vrij was, hield ik het niet meer droog, maar tegelijkertijd gaf het me weer hoop in de mensheid.

Het is belangrijk om te weten dat een hond nooit echt sterft, want de energie en liefdevolle geest zal altijd voelbaar blijven. Bekijk hieronder het hartverscheurende verhaal van Ol Boy en wees niet bang om deze video te delen op Facebook als je een verschil wilt maken voor de honden die de hulp het hardst nodig hebben.