Ze Herenigen Een Ongeruste Hond Met Haar Kleine Puppy’s, Kijk Naar Haar Reactie… Wauw!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Asha Attie, een kleine Shih Tzu, was achtergelaten bij een asiel in Los Angeles. Het was duidelijk dat ze een lange tijd verwaarloosd was, want haar vacht was volledig besmet met vlooien. Het was zo ernstig dat ze niet in staat was om haar vier puppy’s te verzorgen, waardoor hun leven ernstig in gevaar kwam. Op dat moment ontving de Bill Foundation een dringend verzoek of ze deze mama kon redden en haar familie een kans kon geven op een nieuw, liefdevol leven. Het team was uiteraard bereid om dit te doen en binnen enkele uren waren ze op weg naar het asiel.

asiel

Zodra het team aankwam brachten ze de hondjes gelijk naar de dierenarts. Vervolgens werd Asha gescheiden van haar pups, zodat ze zo snel mogelijk verzorgd kon worden. Het duurde meer dan 90 minuten om haar te scheren — maar het was het allemaal waard omdat ze eindelijk zorg kon bieden aan haar pups. Op het moment dat ze haar pups weer ziet, wordt het duidelijk dat ze overmand is door emotie en staat te popelen om de zorg voor haar pups weer op zich te nemen.

Wacht tot je deze schitterende hereniging ziet! Het team vertelde dat Asha Attie de perfecte moeder was voor haar pups en hen constant aandacht en liefde gaf na haar bevrijding uit het asiel. We zijn blij om te zien dat de familie Attie nu gelukkig en gezond een nieuw leven op kan bouwen.

Bekijk hieronder de ongelooflijke redding en wees niet bang om deze prachtige video te delen op Facebook.