Deze Dakloze Hond Was Zijn Hele Leven Alleen. Wat Er Gebeurde Toen Hij Gered Werd Zal Je Hart Laten Smelten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De 8-jarige hond Mufasa heeft zijn hele leven al in een waterzuiveringsinstallatie in Los Angeles gewoond. Hij leefde niet in een klein huis met zijn baasje, nee, hij was al dakloos sinds dat hij een pup was. Niet bepaald een gezonde en veilige plek voor een hond om op te groeien. Gelukkig zag een medewerker van het waterzuiveringsbedrijf de hond zitten; helemaal alleen, uitgehongerd en angstig. Daarnaast had hij grote kans om vergiftigd te worden aangezien dit bedrijf giftige stoffen produceert. Het mocht duidelijk zijn dat hij snel gered moest worden.

hond

Toen de medewerker van het bedrijf Mufasa zag zitten, greep hij direct in en belde de mensen van Hope For Paws op. De medewerker had al eens eerder video’s van Hope For Paws bekeken, dus wist hij meteen wie hij in moest schakelen om deze arme hond uit zijn lijden te verlossen. De liefdadigheidsinstelling Hope For Paws zet zich al jaren in om dieren in nood te redden, te laten herstellen, op te vangen en een nieuw thuis voor hen te vinden. En dat is precies wat ze met Mufasa hebben gedaan. Moet je eens zien hoe hij eruit ziet als hij volledig is hersteld, je kent hem bijna niet meer terug!

De blik op het gezicht van Mufasa wanneer hij ziet dat hij geholpen wordt is onbetaalbaar. Na zoveel jaren zijn er eindelijk mensen die om hem geven. Hij ziet er misschien oud uit, maar na zijn bevrijding heeft hij weer de levenskracht van een puppy!

Meestal worden jongere honden eerder geadopteerd uit een asiel omdat ze zo klein, schattig en ietwat onhandig zijn. Maar al te vaak worden oudere honden over het hoofd gezien en zijn zij de laatste die een tweede kans in het leven krijgen. Laten we deze video delen zodat de wat oudere honden ook de kans krijgen die ze verdienen.