Ze Zien Iets Vreemds Verdrinken In Een Ijzige Rivier, Maar Kijk Nu Wat Deze Man Doet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen een groep vrienden langs een plaatselijke rivier liep, zagen ze plotseling iets vreemds zwemmen in het ijzige water.

Het dier leek af en toe te piepen en ging een paar keer kopje onder. Het was duidelijk dat het dier in nood zat en omdat het water ijskoud was, was de kans groot dat hij het niet zou overleven. Hoewel we niet weten hoe het mogelijk was dat deze hond zo ver het ijs op was gegaan, is één ding in ieder geval zeker: toen het ijs onder zijn poten brak, moet dit een erg stressvolle situatie zijn geweest. Het arme hondje moet zo wanhopig en bang zijn geweest. Het is moeilijk om deze video te bekijken totdat je ziet wat er vervolgens gebeurde…

hond

Toen deze groep vrienden de hond zag verdrinken, trok één van de jongens zijn shirt uit en sprong in het ijskoude water. In de video kun je goed zien hoe vastberaden deze man was om het leven van de hond te redden. Uiteindelijk wist hij de hond te pakken en hem naar de kant te krijgen. Wat zal deze hond hem dankbaar zijn geweest, en hopelijk houden zijn baasjes hem voortaan beter in de gaten. Bekijk de redding hieronder en deel deze ongelooflijke video met alle hondenliefhebbers op Facebook!

Man smashes through ice with his bare hands to rescue his dog(via ViralHog)

Geplaatst door Dose op dinsdag 5 april 2016