Deze hond was achtergelaten in een onweersbui, totdat de buurvrouw naar buiten kwam en DIT deed!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat zou je doen als je zag dat de hond van je buurman vastgebonden zat aan een boom terwijl het aan het regenen en onweren was? De vrouw uit deze video deed zeker iets wat ik ook zou hebben gedaan!

De hond zat hulpeloos vast aan de boom en hij was behoorlijk bang. Gelukkig zag een buurvrouw de arme hond zitten. In plaats van dat ze niks deed, rende ze naar buiten om de hond te bevrijden. Ze was in de eerste instantie niet in staat om het touw los te maken, dus rende ze terug naar huis om een schaar te pakken waarna ze de arme hond uit zijn lijden wist te verlossen. Hoewel dit voor ons een kleine daad van vriendelijkheid is, is deze actie voor de hond van groot belang geweest. Het heeft misschien wel zijn leven gered.

hond

Wat voor mens ben je als je je hond vastbindt aan een boom en dat in de stromende regen? We weten niet of deze meneer of mevrouw dit opzettelijk heeft gedaan of dat hij of zij de hond helemaal vergeten was los te maken, maar het mag duidelijk zijn dat je ten alle tijden op je huisdier moet letten, waar je ook gaat. Gelukkig is de hond niks ernstigs overkomen, maar het had ook heel anders kunnen aflopen. Bekijk hieronder de heldhaftige daad van de vrouw en wees niet bang om deze video te delen met vrienden op Facebook om elkaar eraan te herinneren hoe belangrijk dit soort willekeurige daden van vriendelijkheid zijn.