Na Ruim 300 Kilometer Te Hebben Gereden, Hoorde Deze Man Geblaf Afkomstig Van De Voorkant Van Zijn Auto.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Helaas gebeurt het regelmatig dat dieren om het leven komen doordat ze worden aangereden door een auto. Twee weken geleden gebeurde iets soortgelijks, maar wonder boven wonder overleefde het dier het. Een man uit China was namelijk een stukje aan het rijden, toen hij tot zijn grote verbazing na ruim 300 kilometer geblaf hoorde. Hij luisterde goed waar het geluid vandaan kwam en kwam tot de conclusie dat het uit de voorkant van zijn auto moest komen. Hij zette zijn auto zo snel mogelijk aan de kant van de weg om te onderzoeken wie of wat er zo zat te blaffen. Toen hij bij de voorkant van zijn auto aankwam kon hij zijn ogen niet geloven:

voorkant auto

Je ziet het goed, dat is een puppy in zijn bumper. Hij liet goed horen dat hij in leven was – hij zat alleen een beetje vast.  De bestuurder, Mr. Zhang, wist dat hij een hond had aangereden, maar legt uit: “Ik reed best hard toen ik de hond raakte. Ik dacht dat hij al overleden of weggerend was, dus stapte ik niet uit de auto om te kijken.”

puppy1

Hij reed naar een dierenarts in het dorpje waar hij woonde, in totaal 400 kilometer van waar hij de hond had geraakt. Daar werd de hond bevrijd uit zijn benarde positie:

puppy2

Nadat de pup volledig hersteld was, nam Mr. Zhang hem mee naar huis.

puppy3

Zhang besloot de pup te adopteren en inmiddels maakt hij het goed.