Vrouw Vindt Een Verdwaalde Hond In Het Bos, Maar Wanneer Ze Zijn Microchip Scant? Ongelooflijk.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Net als veel andere huisdiereigenaren zien Kelly en Ted hun hond, Bear, als hun kind. Jaren geleden wist het Georgische koppel de hond te redden. De familie werd onafscheidelijk, maar twee jaar geleden gebeurde het ondenkbare…

Bear zat in de auto toen Ted per ongeluk op de achterkant van een andere auto botste. Bear schrok zo van het ongeval dat hij meteen de auto verliet en het bos in rende. Daar verdween hij. Ted bracht vervolgens 12 uur door in het bos, op zoek naar zijn geliefde hond. Hij kamde het hele gebied uit, schakelde de hulp van vrienden in en deed er alles aan om hem te vinden. Maar weken werden maanden en maanden werden jaren. Kelly en Ted gaven de hoop echter nooit op. Ze wisten zeker dat ze op een dag herenigd zouden worden met Bear. De vraag was alleen wanneer dat zou gebeuren.

microchip

ZIE OOK: Een jongen vindt het nodig om stenen te gooien naar twee onschuldige herdershonden, maar dan gebeurt er DIT!

In de tussentijd gaven twee vrouwen een zwerfhond al een jaar te eten — maar de hond liet hen nooit dichtbij komen om te voorkomen dat hij gepakt zou worden. Op een dag besloten de dames een hok voor de hond te bouwen, in de hoop hem te kunnen vangen. Houd in je achterhoofd dat deze dames geen professionele dierenredders zijn, maar gewoon mensen die een hond in nood proberen te redden.

De hond droeg een microchip, dus moest de eigenaar gevonden kunnen worden. Wat er vervolgens gebeurde is echt geweldig; dit moet je met eigen ogen zien. Bekijk in de onderstaande video wat er gebeurde en vergeet dit ongelooflijke verhaal niet te delen met alle hondenliefhebbers op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!