Deze Hond Is Zijn Hele Leven Blind Geweest. Toen Hij EINDELIJK Zijn Familie Zag, Hield Ik Het Niet Droog!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In deze hartverwarmende video maken we kennis met de voormalig blinde hond genaamd Duffy die voor het eerst zijn familie weer ziet dankzij een succesvolle operatie om zijn zicht weer terug te krijgen. Vanwege diabetes raakte Duffy in 3 maanden tijd zijn volledige zicht kwijt. Er was wat aan te doen, maar dan moest zijn diabetes wel onder controle zijn. Dit lukte gelukkig met medicijnen waardoor hij voor een oogoperatie in aanmerking kwam. Hij en zijn familie zijn zeer, zeer opgewonden. Ze kijken immers al maandenlang uit naar dit moment en nu is het dan eindelijk zover!

blinde hond

Duffy is geopereerd en heeft duidelijk een fantastisch herstel doorgemaakt. Zoals je in de video kan zien moet hij alleen nog een kap om zijn hoofd dragen… die, laten we eerlijk zijn, er best hilarisch uitziet. Duffy loopt nieuwsgierig rond in de kamer en brengt een bezoek aan elk familielid. De hond maakt zijn eigen ‘piepende’ geluiden, die ongetwijfeld een teken zijn van blijheid en totale euforie. Laten we het zo zeggen: als Duffy een mens was, zou hij huilen van geluk. Hij kwispelt met zijn schattige staart en kan niet wachten om naar huis te gaan om daar de boel verder te verkennen nu hij eindelijk kan zien.

Bekijk hieronder het moment dat hij voor het eerst in zijn leven kan zien en wees niet bang om deze video te delen met iedereen die wel een beetje opgevrolijkt kan worden, of gewoon dol is op honden. Prachtig om te zien!