Ze Zakt Naar De Grond Als Ze Ziet Dat Haar Verlamde Hond DIT Doet Voor De Camera.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Sammi de Springer Spaniël 8 jaar oud was, onderging hij een operatie om botgroei in de buurt van zijn wervelkolom te verwijderen.

Helaas waren ze niet in staat om al het overtollige bot te verwijderen. Na de operatie ging zijn gezondheid dan ook hard achteruit. Zijn familie was radeloos.

Sammi had intense revalidatie nodig omdat hij verlamd raakte na de operatie. In de hoop dat er een wonder zou plaatsvinden bracht zijn familie hem naar het California Animal Rehabilitation (CARE) in Santa Monica. Zijn herstel verliep moeizaam en artsen vreesden dat Sammi voor altijd verlamd zou zijn. Een ware nachtmerrie voor zowel het baasje als voor Sammi.

dierenarts

Maar na drie zware maanden van revalideren — inclusief training op een onderwater loopband — werd Sammi sterker en sterker en hij was weer in staat om zijn eerste stapjes te zetten. Al snel leerde hij weer lopen. In de video hieronder krijg je het ontroerende moment te zien dat hij wordt herenigd met zijn baasje Janie, die compleet geschokt was om te zien dat hij weer kon lopen. Ze had veel verwacht, maar dit? Nooit. Moet je je eens voorstellen hoe trots iedereen moet zijn geweest toen ze zagen dat hij weer kon lopen. Janie’s reactie is gewoonweg onbetaalbaar!

Dankzij het revalidatieteam dat onvermoeibaar heeft doorgewerkt is Sammi nu gered. De moedige hond kan weer lopen, spelen en zwemmen. Vergeet dit ontroerende maar vooral geweldige moment niet te DELEN met al je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ‘Gek op Dieren’ en mis niks!